Omleta de Praga

Se prajeste in ulei kaizerul afumat. Separat, se bat ouale impreuna cu sarea, piperul si patrunjelul tocat si se toarna peste kaizer.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr kaizer afumat
  • 6-8 oua
  • ulei
  • patrunjel tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se prajeste in ulei kaizerul afumat. Separat, se bat ouale impreuna cu sarea, piperul si patrunjelul tocat si se toarna peste kaizer.


Omleta astfel pregatita se serveste fierbinte. Alte aperitive: Maioneza de post Oua umplute Saratele

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...