Omleta de Praga

Se prajeste in ulei kaizerul afumat. Separat, se bat ouale impreuna cu sarea, piperul si patrunjelul tocat si se toarna peste kaizer.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr kaizer afumat
  • 6-8 oua
  • ulei
  • patrunjel tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se prajeste in ulei kaizerul afumat. Separat, se bat ouale impreuna cu sarea, piperul si patrunjelul tocat si se toarna peste kaizer.


Omleta astfel pregatita se serveste fierbinte. Alte aperitive: Maioneza de post Oua umplute Saratele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...