Omleta de Praga

Se prajeste in ulei kaizerul afumat. Separat, se bat ouale impreuna cu sarea, piperul si patrunjelul tocat si se toarna peste kaizer.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr kaizer afumat
  • 6-8 oua
  • ulei
  • patrunjel tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se prajeste in ulei kaizerul afumat. Separat, se bat ouale impreuna cu sarea, piperul si patrunjelul tocat si se toarna peste kaizer.


Omleta astfel pregatita se serveste fierbinte. Alte aperitive: Maioneza de post Oua umplute Saratele

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Shakshuka cu rosii

Shakshuka cu rosii
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii