Omleta de primavara

Faceti 4 omlete din cate 2 oua fiecare. Prajiti-le pe ambele parti, ca pe niste clatite. Amestecati branza cu putina sare, piper, urzicile tocate foar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 2 linguri ulei
  • 200g urda sau branza proaspata de vaci
  • 1 leg. marar verde
  • 1 leg. urzici (sau loboda
  • leurda etc.) fierte
  • 150g somon fiime
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Faceti 4 omlete din cate 2 oua fiecare. Prajiti-le pe ambele parti, ca pe niste clatite. Amestecati branza cu putina sare, piper, urzicile tocate foarte marunt si mararul tocat.

Puneti pe foaia de omleta cate o felie de somon si peste acesta ungeti un strat uniform din amestecul cu branza. Rulati omleta si apoi taiati-o in doua, trei bucati.
Este un aperitiv deosebit

Alte retete recomandate

Salata boeuf

Salata de cartofi

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...