Omleta din oua de prepelita

Se sparg ouale si se bat bine, se adauga sarea busuiocul si branza si se omogenizeaza. Se pun la foc mare in tigaia de teflon.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 oua de prepelita
  • 200 g branza in coaja de brad
  • 1 praf de sare
  • 1 lingutita de busuioc uscat

Mod de preparare

Se sparg ouale si se bat bine, se adauga sarea busuiocul si branza si se omogenizeaza. Se pun la foc mare in tigaia de teflon.

Se poate servi ca mic-dejun cu wasa si tzatiki

Alte retete culinare recomandate

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa