Omleta dorohoiana

Se sparg ouale si se separa galbenusurile de albusuri in vase separate. Galbenusurile se freaca cu sare, piper si se adauga smantana si usor, albusur

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • sare
  • piper
  • 2 linguri smantana groasa
  • 40 gr unt

Mod de preparare

Se sparg ouale si se separa galbenusurile de albusuri in vase separate. Galbenusurile se freaca cu sare, piper si se adauga smantana si usor, albusurile batute spuma. Se pune untul intr-o tigaie mare iar cand s-a infierbantat se toarna compozitia si se prajeste.


Se serveste calda. lte retete: Ciuperci umplute Galuste cu prune Zacusca

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide