Omleta dulce

Se sparg ouale si se separa albusul de galbenus in vase separate. Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra si cu zaharul vanilat pana creste bine, ap

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 3 linguri zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingura plina cu faina

Mod de preparare

Se sparg ouale si se separa albusul de galbenus in vase separate. Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra si cu zaharul vanilat pana creste bine, apoi se amesteca incet cu faina si albusurile batute spuma. Se ia o tava de placinta, se unge bine cu unt, se toarna compozitia si se pune in cuptorul fierbinte, la foc potrivit. Cand este coapta, se rastoarna pe un servet, se umple cu dulceata, se ruleaza si se pune pe un platou.


Se serveste calda.

Alte aperitive:

Galuste cu prune

Papanasi fierti

Gogosi

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Jacket Potatoes cu Trio Delaco

Un preparat demential la gust ! DE-MEN-TI-AL !!!! Trust me :D

Jacket Potatoes cu Trio Delaco
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca