Omleta dulce

Se sparg ouale si se separa albusul de galbenus in vase separate. Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra si cu zaharul vanilat pana creste bine, ap

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 3 linguri zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingura plina cu faina

Mod de preparare

Se sparg ouale si se separa albusul de galbenus in vase separate. Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra si cu zaharul vanilat pana creste bine, apoi se amesteca incet cu faina si albusurile batute spuma. Se ia o tava de placinta, se unge bine cu unt, se toarna compozitia si se pune in cuptorul fierbinte, la foc potrivit. Cand este coapta, se rastoarna pe un servet, se umple cu dulceata, se ruleaza si se pune pe un platou.


Se serveste calda.

Alte aperitive:

Galuste cu prune

Papanasi fierti

Gogosi

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide