Pentru omleta economica se inmoaie cu putina apa o bucatica de drojdie cat o nuca mica, se adauga ouale, faina, se amesteca cu laptele.
Pentru omleta economica se inmoaie cu putina apa o bucatica de drojdie cat o nuca mica, se adauga ouale, faina, se amesteca cu laptele (sau cu apa). Se adauga sare, piper si putina verdeata tocata. Se pune tigaia cu unt sau cu untura pe foc bun si cand sa incins, se toarna ouale si se acopera cu un capac. Cand s-a rumenit omleta pe o parte, se intoarce cu un cutit si se rumeneste si pe cealalta parte.
Omleta economica se serveste calda.
Declar inchis sezonul visinelor si cireselor proaspete pe anul acesta, dar las deschis sezonul toamna-iarna pentru cele...
Desert prajitura pufoasa cu visine si cireseOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj