Se caleste ceapa in ulei impreuna cu cateva fire de usturoi tocate marunt, iar cand amestecul este bine inmuiat se adauga laptele si rosia maruntita.
Se caleste ceapa in ulei impreuna cu cateva fire de usturoi tocate marunt, iar cand amestecul este bine inmuiat se adauga laptele si rosia maruntita.
Din ouale batute bine, cu o lingurita de faina si un pic de apa, se face o omleta care se prajeste in ulei incins. Cand omleta este rumenita, se scoate pe un platou, se ruleaza si se taie felii potrivite, peste care se toarna sosul de ceapa.
Omleta se serveste cu castraveti murati sau gogosari in otet.
Alte aperitive retete recomandate
Rulada spanac
Chiftele
Ciuperci umplute
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa