Se curata cartofii de coaja si se taie in felii subtiri. Intr-o oala emailata, mai mare, se pune o ceasca de ulei, apoi se pun cartofii impreuna cu s
Se curata cartofii de coaja si se taie in felii subtiri. Intr-o oala emailata, mai mare, se pune o ceasca de ulei, apoi se pun cartofii impreuna cu slanina taiata fasii subtiri. Se lasa sa se prajeasca cartofii, apoi se scoate totul pe o farfurie. Din cele sase oua, batute bine, impreuna cu svaiterul taiat cubulete mici, sarate si piperate dupa gust, se face o omleta. In uleiul ramas de la cartofi, se pune la prajit omleta. Omleta se intoarce cu grija, ca sa nu se rupa, apoi se scoate cand s-a rumenit pe ambele parti.
Cartofii si slanina se pun deasupra omletei, se ruleaza si se serveste cu castraveti murati sau salata de sezon.
Alte aperitive retete recomandate
Ciuperci umplute
Chiftelute
Rulada spanac
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti