Se curata cartofii de coaja si se taie in felii subtiri. Intr-o oala emailata, mai mare, se pune o ceasca de ulei, apoi se pun cartofii impreuna cu s
Se curata cartofii de coaja si se taie in felii subtiri. Intr-o oala emailata, mai mare, se pune o ceasca de ulei, apoi se pun cartofii impreuna cu slanina taiata fasii subtiri. Se lasa sa se prajeasca cartofii, apoi se scoate totul pe o farfurie. Din cele sase oua, batute bine, impreuna cu svaiterul taiat cubulete mici, sarate si piperate dupa gust, se face o omleta. In uleiul ramas de la cartofi, se pune la prajit omleta. Omleta se intoarce cu grija, ca sa nu se rupa, apoi se scoate cand s-a rumenit pe ambele parti.
Cartofii si slanina se pun deasupra omletei, se ruleaza si se serveste cu castraveti murati sau salata de sezon.
Alte aperitive retete recomandate
Ciuperci umplute
Chiftelute
Rulada spanac
Vă invit să încercați o rețetă rapidă și delicioasă ...dacă sunteți în criză de timp!
Ravioli cu ciuperci si afumaturaIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa