Omleta in spirala

Rosiile se curata de pielite apoi se taie cubulete. Se pun la calit in putin ulei si se adauga usturoiul strivit. Se condimenteaza cu sare si piper.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2 rosii
  • 1 lingurita ulei
  • 1 catel usturoi
  • 30 gr unt
  • 4 frunze tarhon
  • 1 lingurita patrunjel tocat
  • 1 lingurita hasmatuchi tocat
  • 1 lingurita arpagic tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Rosiile se curata de pielite apoi se taie cubulete. Se pun la calit in putin ulei si se adauga usturoiul strivit. Se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca apoi cele 3 oua, se toarna peste rosii si se lasa la prajit. Omleta astfel obtinuta se asaza pe o farfurie. Se face o a doua omleta din 3 oua batute cu tarhonul, patrunjelul, hasmatuchiul si arpagicul, toate maruntite.


Se asaza apoi peste omleta de rosii, se ruleaza si se taie felii. Alte aperitive: Oua umplute Ciuperci la cuptor Piftie de curcan

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gnocchi in sos cu carnati

Un pranz absolut delicios !

Gnocchi in sos cu carnati
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca