Rosiile se curata de pielite apoi se taie cubulete. Se pun la calit in putin ulei si se adauga usturoiul strivit. Se condimenteaza cu sare si piper.
Rosiile se curata de pielite apoi se taie cubulete. Se pun la calit in putin ulei si se adauga usturoiul strivit. Se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca apoi cele 3 oua, se toarna peste rosii si se lasa la prajit. Omleta astfel obtinuta se asaza pe o farfurie. Se face o a doua omleta din 3 oua batute cu tarhonul, patrunjelul, hasmatuchiul si arpagicul, toate maruntite.
Se asaza apoi peste omleta de rosii, se ruleaza si se taie felii. Alte aperitive: Oua umplute Ciuperci la cuptor Piftie de curcan
Andra Mihail a pregătit o rețetă de chifteluțe marinate ca la mama acasă, într-un sos bogat și aromat. O masă...
Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasăGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa