Omleta italiana

Se bat ouale foarte bine, se pune in tigaie putina grasime si se pregateste o omleta in mod obisnuit. Se intoarce pe ambele parti, apoi, fiind inca in

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri de telemea
  • 100 gr.sunca
  • 2 buc. rosii mari
  • 2 linguri de unt netopit
  • putin sos picant
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se bat ouale foarte bine, se pune in tigaie putina grasime si se pregateste o omleta in mod obisnuit. Se intoarce pe ambele parti, apoi, fiind inca in tigaie, se acopera omleta cu verdeata tocata, cu sos picant si sunca taiata in cuburi mici. Deasupra se pun rondele de rosii, apoi felii de brinza. Se lasa citeva minute la cuptor sa se gratineze.
Omleta se serveste cit este fierbinte

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gnocchi in sos cu carnati

Un pranz absolut delicios !

Gnocchi in sos cu carnati
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca