Omleta mediteraneeana

Se caleste ceapa in putin ulei, apoi se adauga dovleceii taiati felii subtiri si se tin la calit pana se inmoaie. Separat, se bat ouale cu sosul pest

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ulei
  • 5 oua
  • 225 gr dovlecei
  • 1 lingura sos Pesto
  • 100 gr mozarella
  • 1 lingura busuioc

Mod de preparare

Se caleste ceapa in putin ulei, apoi se adauga dovleceii taiati felii subtiri si se tin la calit pana se inmoaie. Separat, se bat ouale cu sosul pesto, apoi se adauga mozarella taiata cubulete si se toarna amestecul peste dovlecei. Se tine pe foc 5 minute, dupa care se introduce tigaia in cuptorul cald, pentru inca 5 minute.


Omleta se serveste ornata cu busuioc.

Alte aperitive:

Piftie de curcan Oua umplute Saratele

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...