Omleta "pizza"

Se bat ouale, apoi se adauga faina si se amesteca pina se obtine o pasta ca smintina.Se adauga sarea, brinza, sunca si legumele taiate cubulete si ver

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • salam
  • sunca
  • brinza
  • diverse legume (ardei gras sau capia
  • rosii
  • ceapa)
  • verdeata
  • sare(dupa gust)
  • ulei

Mod de preparare

Se bat ouale, apoi se adauga faina si se amesteca pina se obtine o pasta ca smintina.Se adauga sarea, brinza, sunca si legumele taiate cubulete si verdeata taiata marunt.(In lipsa rosiilor se poate folosi sucul de rosii). Se pune uleiul la incins, apoi se toarna compozitia in tigaie; dupa ce s-a rumenit pe o parte se intoarce pe cealalta.
Se serveste rece, taiata felii si insotita de muraturi, castraveti acri etc, dupa preferinta.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...