Omleta rustica

Cartoful se taie rondele si se rumeneste in ulei la foc mic, apoi se adauga ceapa si ardeiul taiate fasii si se calesc putin. Carnatul se taie bucati

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua 1 cartof 1 carnat 1 ardei 1 ceapa sare
  • piper branza

Mod de preparare

Cartoful se taie rondele si se rumeneste in ulei la foc mic, apoi se adauga ceapa si ardeiul taiate fasii si se calesc putin. Carnatul se taie bucati potrivite si se pune peste cartofi si ceapa. Dupa ce s-a calit totul se scoate pe o farfurie. Se goleste tot uleiul din tigaie. Ouale se bat cu sare, piper si o lingura de apa. Ingredientele calite se aseaza pe tigaie si deasupra se toarna ouale si se rade branza. Se lasa 2-3 min si apoi se intoarce pe cealalta parte.


Se serveste calda, cu paine prajita si eventual niste branza razuita deasupra. Alte retete recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tarta cu capsune si 3 ani de bucataras

"picnicul bucatarasilor"

Desert tarta cu capsune si 3 ani de bucataras
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii