Omleta simpla cu ceapa

Omleta cu ceapa este un aperitiv simplu si sanatos. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se caleste usor in ulei.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • oua - 10 bucati
  • ceapa - 100 g
  • ulei - 100 ml

Mod de preparare

Omleta cu ceapa este un aperitiv simplu si sanatos. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se caleste usor in ulei. Se adauga ouale batute, sarea si piperul. Omleta se rumeneste pe o parte si pe alta, intorcandu-se precum o clatita.

Omleta simpla cu ceapa se serveste fierbinte.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide