Omleta simpla cu sparanghel

Se fierbe sparanghelul, dupa care se scurge si se taie bucati mici. Separat se bat ouale si se pun in tigaia incinsa cu ulei. Se rumeneste omleta pe

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 snop sparanghel
  • 25 gr unt
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe sparanghelul, dupa care se scurge si se taie bucati mici. Separat se bat ouale si se pun in tigaia incinsa cu ulei. Se rumeneste omleta pe ambele parti. Cand e gata, se acopera cu sparanghel si se indoaie pe jumatate.


Se serveste calda.

Alte retete culinare:

Zacusca de ciuperci

Cartofi la cuptor

Chiftelute

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...