Feliile de ceapa se calesc in uleiul de masline fierbinte. Se amesteca tomate, ierburi si condimente dupa gust. Se adauga atata vin cat sa acope
Feliile de ceapa se calesc in uleiul de masline fierbinte. Se amesteca tomate, ierburi si condimente dupa gust. Se adauga atata vin cat sa acopere putin ceapa. Daca vinul se evapora, atunci mai completam. Cand ceapa se inmoaie, cu ajutorul unei lingurite se formeaza mici adancituri care se umplu cu ou. Se fierb timp de 5 minute, acoperite cu capacul.
Alte aperitive recomandate
Ciuperci umplute
Rulada de spanac
Rulada ciuperci
Este pentru prima data cand fac asa ceva si m-am grabit sa va recomand si voua,mai ales daca aveti copii;este atat de...
Gem de maceseIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.