Ou umplute cu ceapa si vin rosu

Feliile de ceapa se calesc in uleiul de masline fierbinte. Se amesteca tomate, ierburi si condimente dupa gust. Se adauga atata vin cat sa acope

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ulei de masline
  • 1 ceapa mare per persoana
  • aprox. 1/2 l de vin rosu sec sau demisec
  • 1 conserva de rosii
  • condimente
  • sare
  • zahar
  • piper alb
  • 1-2 oua de persoana

Mod de preparare

Feliile de ceapa se calesc in uleiul de masline fierbinte. Se amesteca tomate, ierburi si condimente dupa gust. Se adauga atata vin cat sa acopere putin ceapa. Daca vinul se evapora, atunci mai completam. Cand ceapa se inmoaie, cu ajutorul unei lingurite se formeaza mici adancituri care se umplu cu ou. Se fierb timp de 5 minute, acoperite cu capacul.
Alte aperitive recomandate

Ciuperci umplute

Rulada de spanac

Rulada ciuperci

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Gem de macese

Este pentru prima data cand fac asa ceva si m-am grabit sa va recomand si voua,mai ales daca aveti copii;este atat de...

Gem de macese
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii