Ouale se pun la fiert 10 min. Usturoiul si ceapa se toaca si se calesc in foarte putin ulei. Se toarna rosiile din doza, sare, piper, boia si oregano.
Ouale se pun la fiert 10 min. Usturoiul si ceapa se toaca si se calesc in foarte putin ulei. Se toarna rosiile din doza, sare, piper, boia si oregano. Ouale fierte tare se decojesc si se taie in 2. Se scoate galbenusul si se piseaza. Branza se amesteca cu creme fraiche si galbenusele pisate. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia. Se umplu albusele de ou cu aceasta compozitie. Se toarna sosul de rosii intr-o forma rezistenta la cuptor si se pun deasupra jumatatile de ou. Se tin 20 min la cuptor.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii