Oua cu creveti

Din faina, 30 gr unt si lapte, se prepara un sos alb. Crevetii decojiti se amesteca in sosul alb, cu patrunjel tocat, 1 lingurita cu mustar, sare, pi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • creveti
  • patrunjel verde tocat
  • 1 lingurita mustar
  • 50 gr cascaval ras
  • 50 gr unt
  • 1
  • 5 ceasti lapte
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Din faina, 30 gr unt si lapte, se prepara un sos alb. Crevetii decojiti se amesteca in sosul alb, cu patrunjel tocat, 1 lingurita cu mustar, sare, piper dupa gust. Se fierb ouale rascoapte, se curata de coaja si se taie felii sau sferturi si se amesteca usor in sos. Se toarna totul intr-un platou inoxidabil uns cu unt, se presara un strat subtire de cascaval ras si se pune in cuptor sa se gratineze.


Se servesc imediat ce sunt gata.

Alte retete:

Zacusca

Placinta cu dovleac

Ciuperci umplute

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...