Oua cu kaizer in paine, friganele cu cas

Procesul tehnologic: - friganelele sunt din miezul painii si albusul oualor ramase afara din feliile scobite

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua
  • paine
  • kaizer
  • cas
  • legume
  • condimente

Mod de preparare

Procesul tehnologic:

- friganelele sunt din miezul painii si albusul oualor ramase afara din feliile scobite


la micul dejun

Pofta buna!

Reteta Oua cu kaizer in paine, friganele cu cas propusa de BD

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pernute crocante din mamaliguta

Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...

Pernute crocante din mamaliguta
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca