Ouale cu maioneza si patrunjel este un aperitiv festiv clasic si delicios. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb pana la consistenta tare, se racesc, se curata de coaja.
Ouale cu maioneza si patrunjel este un aperitiv festiv clasic si delicios. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb pana la consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. Patrunjelul verde se spala si se curata. Jumatatile de ou se aseaza pe un platou si se orneaza cu maioneza. Deasupra, se decoreaza cu frunze de patrunjel.
Ouale cu maioneza si patrunjel se serveste rece.
Acest desert se poate adapta folosind diferite tipuri de cereale, fructe uscate si nuci.Am preluat reteta din ultimul numar...
Salam de cereale cu ciocolataIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa