Se fierb ouale tari, se trec sub un jet de apa, se curata de coaja si se lasa sa se raceasca. Intr-un castron se pune maioneza, se subtiaza cu smintin
Se fierb ouale tari, se trec sub un jet de apa, se curata de coaja si se lasa sa se raceasca. Intr-un castron se pune maioneza, se subtiaza cu smintina, se sareaza si se pipereaza dupa gust si se amesteca cu verdeata. Pe un platou se aseaza ouale taiate in doua pe lung si se acopera cu sosul. Se garniseste de jur-imprejur cu salata taiata fideluta.
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa