Ouale cu sos de maioneza este o mancare cu oua delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Se fierb ouale, se taie in doua si se aseaza pe un platou decorat cu salata verde.
Ouale cu sos de maioneza este o mancare cu oua delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Se fierb ouale, se taie in doua si se aseaza pe un platou decorat cu salata verde. Hreanul se rade si se amesteca cu smantana, sarea, piperul, zeama de lamaie, apoi se amesteca cu o maioneza facuta din doua oua crude si unul fiert. La urma se pune pestele, se da gust de sare si piper si se toarna peste ouale puse pe platou. Ouale cu sos de maioneza se decoreaza cu masline si patrunjel tocat.
m-am inspirat de la Merisor https://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-foi-si-gem-de-prune-79181.html
Prajitura cu foi si gem de pruneDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata