Se fierb si se pun apoi in vas cu apa rece 4-6 oua. Intr-un vas, se pun smintina, 2 oua intregi (crude), zaharul si sarea. Se bate amestecul cu telul,
Se fierb si se pun apoi in vas cu apa rece 4-6 oua. Intr-un vas, se pun smintina, 2 oua intregi (crude), zaharul si sarea. Se bate amestecul cu telul, tinind vasul pe plita fierbinte pina cind acesta se intareste. Se dau pe razatoarea mica cei doi castraveciori murati si se adauga in compozitie. Se pune acest sos intr-un castron si se da la rece o ora. Se serveste dupa ce s-au pus ouale fierte si curatate in sos si s-au garnisit cu patrunjel verde.
Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa