Se fierbe spanacul, se scurge si se trece prin strecuratoare apasand cu dosul lingurii de lemn, pana se obtine o pasta. Se amesteca cu faina, lapte, u
Se fierbe spanacul, se scurge si se trece prin strecuratoare apasand cu dosul lingurii de lemn, pana se obtine o pasta. Se amesteca cu faina, lapte, unt si se pune pe foc sa se ingroase, amestecand sa nu se prinda de vas. Se fierb ouale. Se aranjeaza spanacul pe un platou si deasupra, pe mijloc, in lungime se pun ouale.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Chiftelute
Placinta cu dovleac
Ciuperci umplute
Apreciez pastele italiene. Daca am incercat un sortiment si-mi place, cu siguranta il voi achizitiona din nou. Capunati...
Capunati cu ciuperci - de postOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj