Oua cu spanac

Se fierbe spanacul, se scurge si se trece prin strecuratoare apasand cu dosul lingurii de lemn, pana se obtine o pasta. Se amesteca cu faina, lapte, u

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 oua
  • 500 gr spanac
  • 1 lingura faina
  • 1 jumatate de pahar lapte
  • 25 gr unt

Mod de preparare

Se fierbe spanacul, se scurge si se trece prin strecuratoare apasand cu dosul lingurii de lemn, pana se obtine o pasta. Se amesteca cu faina, lapte, unt si se pune pe foc sa se ingroase, amestecand sa nu se prinda de vas. Se fierb ouale. Se aranjeaza spanacul pe un platou si deasupra, pe mijloc, in lungime se pun ouale.
Mancarea se serveste calda.

Alte retete culinare:

Chiftelute

Placinta cu dovleac

Ciuperci umplute

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!