Ouale fierte tari se taie in sferturi si se asaza pe o farfurie. Untul topit, in prealabil si stins cu putin otet, se toarna deasupra oualor. Se condi
Ouale fierte tari se taie in sferturi si se asaza pe o farfurie. Untul topit, in prealabil si stins cu putin otet, se toarna deasupra oualor. Se condimenteaza cu sare si piper si se servesc.
Alte retete culinare:
Ciuperci umplute
Piftie de curcan
Rulada de porc
O prajitura facuta cu dedicatie pentru Matei si data gata de Ioana pana la urma. :D
Sandwich cu crema mascarponeGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa