Oua cu unt

Ouale fierte tari se taie in sferturi si se asaza pe o farfurie. Untul topit, in prealabil si stins cu putin otet, se toarna deasupra oualor. Se condi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua tari
  • 50 gr unt
  • otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ouale fierte tari se taie in sferturi si se asaza pe o farfurie. Untul topit, in prealabil si stins cu putin otet, se toarna deasupra oualor. Se condimenteaza cu sare si piper si se servesc.
Alte retete culinare:

Ciuperci umplute

Piftie de curcan

Rulada de porc

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...