Oua fierte partial

Pentru oua fierte partial ele trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat.

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Pentru oua fierte partial ele trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat. Metodele de firbere si secretele reusitei sunt aceleasi ca si pentru ouale moi, doar timpul de firbere este putin mai lung. Trebuie sa socotim 5-6 minute pentru prima metoda, 4 minute pentru a doua si 10 minute pentru a treia.


    Ouale cleioase pot fi servite simple sau cu diferite sosuri calde, sos alb, sos bechamel, sos de rosii.

    Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

    Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

    Placinta cu dovlecei

    O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

    Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

    O mancare gustoasa pe timpul rece

    Parteneri
    Bucataras.RO

    Pui Sultanica

    "De orice se poate lipsi romanul, dar de mancare niciodata.Itinerarul gastronomic, o data stabilit,va fi urmat cu...

    Pui Sultanica
    Gustos.RO

    Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

    Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

    Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
    ReteteCulinare.RO

    Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

    Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

    Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa