Oua fierte partial

Pentru oua fierte partial ele trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat.

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Pentru oua fierte partial ele trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat. Metodele de firbere si secretele reusitei sunt aceleasi ca si pentru ouale moi, doar timpul de firbere este putin mai lung. Trebuie sa socotim 5-6 minute pentru prima metoda, 4 minute pentru a doua si 10 minute pentru a treia.


    Ouale cleioase pot fi servite simple sau cu diferite sosuri calde, sos alb, sos bechamel, sos de rosii.

    Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

    Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

    Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

    • spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

    Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

    Deserturi racoritoare de vara

    Parteneri
    Bucataras.RO

    Ciorba de fasole boabe uscate

    Fie preparata cu fasole uscata, fie cu fasole pastai, atat eu cat si familia mea efectiv adoram ciorba de fasole. Cu ceapa...

    Ciorba de fasole boabe uscate
    Gustos.RO

    Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

    Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

    Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
    ReteteCulinare.RO

    Prajitura cu caise si lapte de cocos

    Prajitura cu caise si lapte de cocos