Oua fiesta

Ouale se fierb tari si se taie apoi in doua, pe lungime. Se scot galbenusurile, se zdrobesc si se amesteca impreuna cu sardelele sfaramate, zeama de l

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua tari
  • 1 cutie de sardele sau de ton
  • 1 lamaie
  • 3 linguri maioneza
  • 1 jumatate castravete
  • 1 salata
  • 4 masline

Mod de preparare

Ouale se fierb tari si se taie apoi in doua, pe lungime. Se scot galbenusurile, se zdrobesc si se amesteca impreuna cu sardelele sfaramate, zeama de lamaie si maioneza. Se umplu apoi albusurile si se asaza pe un platou, inconjurate de rondele de castraveti si salata. Se garnisesc ouale cu maioneza si se asaza cate o maslina pe fiecare ou.
Se servesc ca aperitiv.

Alte retete:

Placinta de dovleac

Chiftele

Saratele

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cotlet de porc la cuptor, in vasul ceramic Crock Pot

O mancare simpla dar cu gust si pentru care mi-a venit in ajutor minunatul vas ceramic Crock Pot.

Cotlet de porc la cuptor, in vasul ceramic Crock Pot
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca