Oua fiesta

Ouale se fierb tari si se taie apoi in doua, pe lungime. Se scot galbenusurile, se zdrobesc si se amesteca impreuna cu sardelele sfaramate, zeama de l

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua tari
  • 1 cutie de sardele sau de ton
  • 1 lamaie
  • 3 linguri maioneza
  • 1 jumatate castravete
  • 1 salata
  • 4 masline

Mod de preparare

Ouale se fierb tari si se taie apoi in doua, pe lungime. Se scot galbenusurile, se zdrobesc si se amesteca impreuna cu sardelele sfaramate, zeama de lamaie si maioneza. Se umplu apoi albusurile si se asaza pe un platou, inconjurate de rondele de castraveti si salata. Se garnisesc ouale cu maioneza si se asaza cate o maslina pe fiecare ou.
Se servesc ca aperitiv.

Alte retete:

Placinta de dovleac

Chiftele

Saratele

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...