Se fierb ouale jumatate tari si se curata. Se asaza pe farfuria cu care vom servi la masa, felie de limba fiarta, iar deasupra se pun ouale in ordine
Se fierb ouale jumatate tari si se curata. Se asaza pe farfuria cu care vom servi la masa, felie de limba fiarta, iar deasupra se pun ouale in ordine unele linga altele. Deasupra se toarna aspicul bine racorit, cite putin odata, ca sa se prinda de oua.
Operatia aceasta se face la loc racoros si farfuria nu se misca din loc pina nu este aspicul intarit.
Inainte de a servi, se pune imprejurul oualor aspic tocat si salata verde taiata ca taiteii.
Pofta buna!
Alte mancaruri
recomandate:
Placinta cu spanac si carne de pui
Pulpe de pui cu sos picant
Tocana de ciuperci de padure
O prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor.
Desert prajitura cu crema de lamaie si mascarponeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj