Oua in aspic

Se fierb ouale jumatate tari si se curata. Se asaza pe farfuria cu care vom servi la masa, felie de limba fiarta, iar deasupra se pun ouale in ordine

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 felii de limba afumata
  • fiarta
  • 250 gr aspic
  • citeva frunze de salata verde

Mod de preparare

Se fierb ouale jumatate tari si se curata. Se asaza pe farfuria cu care vom servi la masa, felie de limba fiarta, iar deasupra se pun ouale in ordine unele linga altele. Deasupra se toarna aspicul bine racorit, cite putin odata, ca sa se prinda de oua.

Operatia aceasta se face la loc racoros si farfuria nu se misca din loc pina nu este aspicul intarit.

Inainte de a servi, se pune imprejurul oualor aspic tocat si salata verde taiata ca taiteii.
Pofta buna!

Alte mancaruri

recomandate:

Placinta cu spanac si carne de pui

Pulpe de pui cu sos picant

Tocana de ciuperci de padure

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu branza si zmeura

Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...

Prajitura cu branza si zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos