Oua in chifle

Chiflelor li se taie varful, dupa care se scobesc de miez, cu grija sa nu se rupa coaja. Se ung apoi pe dinafara si pe dinauntru cu unt si se pun int

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 chifle
  • 30 gr unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Chiflelor li se taie varful, dupa care se scobesc de miez, cu grija sa nu se rupa coaja. Se ung apoi pe dinafara si pe dinauntru cu unt si se pun intr-o tava, care se introduce pentru cateva minute la cuptor. Se scoate tava, iar in fiecare chifla se toarna cate un ou. Se potriveste totul la gust de sare si piper si se reintroduce tava in cuptorul fierbinte, pana cand se coaguleaza ouale.


Se servesc fierbinti. Alte aperitive: Chiftele Saratele Ciuperci la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii