Chiflelor li se taie varful, dupa care se scobesc de miez, cu grija sa nu se rupa coaja. Se ung apoi pe dinafara si pe dinauntru cu unt si se pun int
Chiflelor li se taie varful, dupa care se scobesc de miez, cu grija sa nu se rupa coaja. Se ung apoi pe dinafara si pe dinauntru cu unt si se pun intr-o tava, care se introduce pentru cateva minute la cuptor. Se scoate tava, iar in fiecare chifla se toarna cate un ou. Se potriveste totul la gust de sare si piper si se reintroduce tava in cuptorul fierbinte, pana cand se coaguleaza ouale.
Se servesc fierbinti. Alte aperitive: Chiftele Saratele Ciuperci la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii