Ouale in cuib de rosii sunt delicioase si arata spectaculos. Pentru a prepara aceste aperitive aveti nevoie de oua, rosii, sare, piper si busuioc
Ouale in cuib de rosii sunt delicioase si arata spectaculos. Pentru a prepara aceste aperitive rosiile se scobesc cu ajutorul unei linguri si se curata bine de samburi. Introducem rosiile in vasele Ramekin si spargem cate un ou in fiecare rosie. Asezonam cu sare, piper si busuioc. Dam la cuptorul incins la 220 grade pentru 15-20 de minute, pana cand se coaguleaza oul. Servim cu branza topita sau telemea.
Ouale in cuib de rosii se servesc calde. Sunt ideale pentru micul dejun ori ca si aperitiv.
Sursa acestei retete este blogul culinar Menta si rozmarin.
Fie preparata cu fasole uscata, fie cu fasole pastai, atat eu cat si familia mea efectiv adoram ciorba de fasole. Cu ceapa...
Ciorba de fasole boabe uscateDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti