Se fierb ouale tari si se decojesc. Se amesteca smantana cu faina si 1 praf de sare. Se unge un vas cu unt, se toarna jumatate din cantitatea de sman
Se fierb ouale tari si se decojesc. Se amesteca smantana cu faina si 1 praf de sare. Se unge un vas cu unt, se toarna jumatate din cantitatea de smantana, se taie ouale in jumatati in lung si se aranjeaza cu galbenusul in sus, se presara piper, apoi se acopera cu restul de smantana si se presara marar verde tocat. Se introduc in cuptor pana se rumenesc.
Se servesc calde.
Alte aperitive:
Zacusca
Ciuperci umplute
Papanasi fierti
Sarmalele reprezintă felul de mâncare adorat cel mai mult de români, în special de sărbători, iar eu de...
Sarmale in foi de varza acra - reteta clasicaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj