Resturile de carne se curata de grasime si de piele; la peste se scot oasele. Se taie bucatele mici, se amesteca cu putin patrunjel verde tocat foarte
Resturile de carne se curata de grasime si de piele; la peste se scot oasele. Se taie bucatele mici, se amesteca cu putin patrunjel verde tocat foarte marunt, putina sare, piper, smintina si se pun in cesti(care rezista la fiert in aburi) unse cu unt si presarate cu svaiter ras. Se umple o treime din ceasca cu amestecul de resturi si se sparge cite un ou proaspat in fiecare ceasca. Se fierb in aburi pina se intareste oul. Se rastoarna cestile cu ouale pe farfurii. Se servesc cu diferite pireuri de legume, sos de rosii, toate fierbinti.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii