Ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cind sint gata se curata. Sunca se taie cubulete, iar ciupercile spalate se taie felii si se rumen
Ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cind sint gata se curata. Sunca se taie cubulete, iar ciupercile spalate se taie felii si se rumenesc putin in unt. Cind sint gata se condimenteaza, se pun peste oua, impreuna cu sunca si se presara cu verdeata.
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa