Oua rusesti

Smantana se amesteca impreuna cu hreanul. Se introduce in jumatate din acest amestec carnea de vita fiarta in prealabil si taiata cuburi, patrunjelul

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr carne vita
  • 1 legarura patrunjel
  • tocata
  • 1 legatura marar
  • tocata
  • 10 jumatati de rosii
  • 10 jumatati de oua
  • 1 salata verde
  • 100 gr smantana
  • 1 hrean

Mod de preparare

Smantana se amesteca impreuna cu hreanul. Se introduce in jumatate din acest amestec carnea de vita fiarta in prealabil si taiata cuburi, patrunjelul si mararul. Se umplu jumatatile de rosii si oua cu amestecul de carne. Se aseaza apoi pe un platou, pe un strat de salata verde si se toarna restul de smantana deasupra.


Se servesc imediat.

Alte aperitive:

Saratele Chiftele Piftie de curcan

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide