Oua rusesti

Smantana se amesteca impreuna cu hreanul. Se introduce in jumatate din acest amestec carnea de vita fiarta in prealabil si taiata cuburi, patrunjelul

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr carne vita
  • 1 legarura patrunjel
  • tocata
  • 1 legatura marar
  • tocata
  • 10 jumatati de rosii
  • 10 jumatati de oua
  • 1 salata verde
  • 100 gr smantana
  • 1 hrean

Mod de preparare

Smantana se amesteca impreuna cu hreanul. Se introduce in jumatate din acest amestec carnea de vita fiarta in prealabil si taiata cuburi, patrunjelul si mararul. Se umplu jumatatile de rosii si oua cu amestecul de carne. Se aseaza apoi pe un platou, pe un strat de salata verde si se toarna restul de smantana deasupra.


Se servesc imediat.

Alte aperitive:

Saratele Chiftele Piftie de curcan

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii