Oua rusesti

Smantana se amesteca impreuna cu hreanul. Se introduce in jumatate din acest amestec carnea de vita fiarta in prealabil si taiata cuburi, patrunjelul

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr carne vita
  • 1 legarura patrunjel
  • tocata
  • 1 legatura marar
  • tocata
  • 10 jumatati de rosii
  • 10 jumatati de oua
  • 1 salata verde
  • 100 gr smantana
  • 1 hrean

Mod de preparare

Smantana se amesteca impreuna cu hreanul. Se introduce in jumatate din acest amestec carnea de vita fiarta in prealabil si taiata cuburi, patrunjelul si mararul. Se umplu jumatatile de rosii si oua cu amestecul de carne. Se aseaza apoi pe un platou, pe un strat de salata verde si se toarna restul de smantana deasupra.


Se servesc imediat.

Alte aperitive:

Saratele Chiftele Piftie de curcan

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca