Ouale se fierb tari, se curata de coaja si se taie in jumatate, pe lungime. Se pun apoi pe un platou, cu galbenusul in sus. Separat se prepara salata
Ouale se fierb tari, se curata de coaja si se taie in jumatate, pe lungime. Se pun apoi pe un platou, cu galbenusul in sus. Separat se prepara salata de icre din ulei, amestecat cu icrele si sucul de lamaie. Se pune cu ajutorul unui cornet salata de icre peste oua si se orneaza cu felii de masline.
Se servesc imediat.
Alte retete:
Ciuperci umplute
Piftie de curcan
Saratele
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase