Ouale fierte tari se curata de coaja, apoi la partea mai lata a fiecarui ou se taie albusul pina la galbenus. Se scoate incet galbenusul (astfel ca al
Ouale fierte tari se curata de coaja, apoi la partea mai lata a fiecarui ou se taie albusul pina la galbenus. Se scoate incet galbenusul (astfel ca albusul sa ramina intreg), se freaca cu untul, pasta de sardele, mustar, sare, piper, se adauga sunca, ceapa si verdeata tocate. Ouale se umplu trecind compozitia printr-un sprit special. Se toarna sosul rece in farfurie si se aranjeaza ouale in zig-zag
Se garniseste cu patrunjel verde si masline
Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa