1 Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si li se taie un capacel. 2.Se scot galbenusurile si se trec prin sita, apoi se adauga o lingura
1 Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si li se taie un capacel.
2.Se scot galbenusurile si se trec prin sita, apoi se adauga o lingura de maioneza (facuta din cele 2 galbenusuri ), carnea de pasare sau sunca date prin masina de tocat, branza rasa, sare si piper.
3.Cu aceasta compozitie se umple ouale cu varf.
4.Se decoreaza cu morcov ras si cu patrunjel verde tocat.
Se pun ouale umplute pe un platou si se servesc cu salata verde pusa printre ele.
Comanda serioasa, asa ca mama Leu a executat...:D
Tocana de cartofi noi cu afumaturaDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata