Oua umplute

1 Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si li se taie un capacel. 2.Se scot galbenusurile si se trec prin sita, apoi se adauga o lingura

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2 galbenusuri
  • ulei
  • 1 lingura branza rasa
  • 100g. carne fiarta de pui sau sunca
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • cateva frunze de salata
  • patrunjel verde

Mod de preparare

1 Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si li se taie un capacel.

2.Se scot galbenusurile si se trec prin sita, apoi se adauga o lingura de maioneza (facuta din cele 2 galbenusuri ), carnea de pasare sau sunca date prin masina de tocat, branza rasa, sare si piper.

3.Cu aceasta compozitie se umple ouale cu varf.

4.Se decoreaza cu morcov ras si cu patrunjel verde tocat.
Se pun ouale umplute pe un platou si se servesc cu salata verde pusa printre ele.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert fursecuri inimoase

M-am pricopsit cu o raceala de poveste si trag de mine sa stau pe linia de plutire....cum imi plac provocarile si nu le...

Desert fursecuri inimoase
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise