Oua umplute cu anchois

Se fierb ouale tari, se taie in jumatate si se scot cu grija galbenusurile care se sfarima si se amesteca impreuna cu ceapa taiata marunt, ardeiul ros

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-12 oua
  • 5-6 buc. ceapa
  • 3 fileuri de anchois
  • 2 felii piine alba faramitata (numai miezul)
  • 1 buc. ardei rosu iute (posibil si uscat)
  • 3 galbenusuri crude
  • 2 linguri de unt

Mod de preparare

Se fierb ouale tari, se taie in jumatate si se scot cu grija galbenusurile care se sfarima si se amesteca impreuna cu ceapa taiata marunt, ardeiul rosu taiat marunt, miezul de paine si cu anchois. Se incorporeaza 3 galbenusuri crude.

Intre timp se incinge cuptorul la temperatura medie spre mica 160 grade, se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Se umplu cu amestecul de mai sus jumatatile de ou, se pune in tava umplutura ramasa si deasupra se pun ouale umplute. Se pune pe fiecare ou putin unt si se coace cam 20 min.
Se servesc calde

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...