Oua umplute cu anchois

Se fierb ouale tari, se taie in jumatate si se scot cu grija galbenusurile care se sfarima si se amesteca impreuna cu ceapa taiata marunt, ardeiul ros

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-12 oua
  • 5-6 buc. ceapa
  • 3 fileuri de anchois
  • 2 felii piine alba faramitata (numai miezul)
  • 1 buc. ardei rosu iute (posibil si uscat)
  • 3 galbenusuri crude
  • 2 linguri de unt

Mod de preparare

Se fierb ouale tari, se taie in jumatate si se scot cu grija galbenusurile care se sfarima si se amesteca impreuna cu ceapa taiata marunt, ardeiul rosu taiat marunt, miezul de paine si cu anchois. Se incorporeaza 3 galbenusuri crude.

Intre timp se incinge cuptorul la temperatura medie spre mica 160 grade, se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Se umplu cu amestecul de mai sus jumatatile de ou, se pune in tava umplutura ramasa si deasupra se pun ouale umplute. Se pune pe fiecare ou putin unt si se coace cam 20 min.
Se servesc calde

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...