Oua umplute cu branza

Pentru ouale umplute cu branza se fierb ouale tari. Se curata si se taie in doua in lungune. Se scot galbenusurile si se freaca intr-un castron cu doua galbenusuri crude.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri brinza
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
  • Pentru sos:
  • 1 ceasca smantana
  • 1 lingurita faina
  • sare.

Mod de preparare

Pentru ouale umplute cu branza se fierb ouale tari. Se curata si se taie in doua in lungune. Se scot galbenusurile si se freaca intr-un castron cu doua galbenusuri crude, puse pe  rand. Se adauga branza rasa, o lingura de smantana, sare si putin piper. Se freaca bine pana se face ca o smantana groasa. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile pana in margini. Se presara cu branza rasa si se asaza pe o tava unsa cu unt. Se da la cuptor, la foc iute. Se face un sos dintr-o ceasca de smantana cu putina faina si sare. Se asaza ouale pe farfuria de servit si se toarna sosul fierbinte imprejur.


Ouale umplute cu branza se servesc calde.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide