Oua umplute cu branza telemea

Ouale se fierb tari, se taie apoi in jumatati pe lungime si se scot galbenusurile. Acestea din urma se trec impreuna cu branza telemea prin sita si s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 200 gr branza
  • 100 gr unt
  • 1-2 linguri de smantana
  • cateva frunze de salata verde

Mod de preparare

Ouale se fierb tari, se taie apoi in jumatati pe lungime si se scot galbenusurile. Acestea din urma se trec impreuna cu branza telemea prin sita si se amesteca apoi cu untul moale si smantana. Se potriveste totul la gust de sare. Se mai adauga marar tocat, boia sau putin chimen pisat. Cu aceasta pasta se umplu albusurile golite si se asaza pe un platou peste frunzele de salata.


Se orneaza cu felii de masline, rondele de ridichi sau frunze de patrunjel verde.

Alte aperitive:

Ciuperci la cuptor

Saratele

Piftie de curcan

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Desert Tiramisu

Cel mai bun tiramisu l-am mancat la mama lui, in Italia, la Venetia, o nebunie! Am o reteta care se apropie cel mai mult de...

Desert Tiramisu
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa