Oua umplute cu branza telemea

Ouale se fierb tari, se taie apoi in jumatati pe lungime si se scot galbenusurile. Acestea din urma se trec impreuna cu branza telemea prin sita si s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 200 gr branza
  • 100 gr unt
  • 1-2 linguri de smantana
  • cateva frunze de salata verde

Mod de preparare

Ouale se fierb tari, se taie apoi in jumatati pe lungime si se scot galbenusurile. Acestea din urma se trec impreuna cu branza telemea prin sita si se amesteca apoi cu untul moale si smantana. Se potriveste totul la gust de sare. Se mai adauga marar tocat, boia sau putin chimen pisat. Cu aceasta pasta se umplu albusurile golite si se asaza pe un platou peste frunzele de salata.


Se orneaza cu felii de masline, rondele de ridichi sau frunze de patrunjel verde.

Alte aperitive:

Ciuperci la cuptor

Saratele

Piftie de curcan

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii