Oua umplute cu castraveti si maioneza

Se fierb ouale rascoapte, se taie in doua pe lungime, se scot galbenusurile, care se freaca cu lingura de lemn pana se fac pasta. Se amesteca cu marar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 4 linguri maioneza
  • 1 castravecior acru
  • marar verde tocat
  • 2 lingurite mustar
  • ridichi
  • masline
  • salata verde

Mod de preparare

Se fierb ouale rascoapte, se taie in doua pe lungime, se scot galbenusurile, care se freaca cu lingura de lemn pana se fac pasta. Se amesteca cu marar tocat, cu castravetele tocat si scurs de zeama, cu mustarul si cu maioneza. Se umplu albusurile, se aranjeaza pe fiecare cate o feliuta de ridiche, peste care se pune jumatate de maslina. Se taie salata verde subtire, se asaza pe un platou, iar deasupra se pun ouale.
Se servesc reci.

Alte retete:

Oua umplute cu ciuperci

Chiftelute

Zacusca

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Budinca cu fidea si branza de vaci

Budinca cu fidea si branza de vaci
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca