Ouale umplute cu ciuperci gustoase este o mancare cu oua si ciuperci delicioasa ce foate fi servita ca si aperitiv. Din galbenusul pasat, sare, piper si mustar facem o maioneza.
Ouale umplute cu ciuperci gustoase este o mancare cu oua si ciuperci delicioasa ce foate fi servita ca si aperitiv. Din galbenusul pasat, sare, piper si mustar, dupa gust, facem o maioneza din 700 ml de ulei si cinci linguri de apa, pe care o impartim in doua – o parte o punem pe platou, peste care asezam ouale cu scobitura in sus. Dupa ce ciupercile s-au racit, adaugam doi catei de usturoi tocati marunt si restul de maioneza. Cu ajutorul unui cornet umplem ouale.
Ouale umplute le decoram cu masline, verdeata si gogosar rosu.
M-am inspirat de pe blogul retetefeldefel
Paste cu ton si dovlecelOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj