Oua umplute cu ciuperci gustoase

Ouale umplute cu ciuperci gustoase este o mancare cu oua si ciuperci delicioasa ce foate fi servita ca si aperitiv. Din galbenusul pasat, sare, piper si mustar facem o maioneza.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua fierte tari
  • 200 g ciuperci tocate marunt si calite in putin ulei
  • o ceapa tocata
  • sare
  • piper si
  • o foaie de dafin.

Mod de preparare

Ouale umplute cu ciuperci gustoase este o mancare cu oua si ciuperci delicioasa ce foate fi servita ca si aperitiv.  Din galbenusul pasat, sare, piper si mustar, dupa gust, facem o maioneza din 700 ml de ulei si cinci linguri de apa, pe care o impartim in doua – o parte o punem pe platou, peste care asezam ouale cu scobitura in sus. Dupa ce ciupercile s-au racit, adaugam doi catei de usturoi tocati marunt si restul de maioneza. Cu ajutorul unui cornet umplem ouale.


Ouale umplute le decoram cu masline, verdeata si gogosar rosu.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu ton si dovlecel

M-am inspirat de pe blogul retetefeldefel

Paste cu ton si dovlecel
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca