Se fierb 5 oua. In alta cratira se fierb ficateii. Se curata ouale si se taie in doua, scotind galbenusul. Albusul trebuie sa fie cit mai bine pastrat
Se fierb 5 oua. In alta cratira se fierb ficateii. Se curata ouale si se taie in doua, scotind galbenusul. Albusul trebuie sa fie cit mai bine pastrat. Se prajeste bine ceapa in tigaie, se adauga ficateii si galbenusurile. Se aduce la o pasta omogena. Se adauga piper si sare dupa gust. Se ia de pe foc, se raceste. Se umplu albusurile cu pasta obtinuta. Se poate adauga cate putina maioneza de asupra. Se ornamenteaza cu patrunjel.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa