Oua umplute cu legume si cascaval Delaco

Azi iti aratam o reteta ingenioasa de aperitive oua umplute cu cascaval si legume. Un aperitiv delicios.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 ml supa dulce de pui (puteti folosi si cub de supa )
  • 1 lingurita gelatina
  • cascaval afumat de la Delaco
  • coji de ou
  • legume

Mod de preparare

Azi iti aratam o reteta ingenioasa de aperitive oua umplute cu cascaval si legume.

Punem la inmuiat gelatina in 50 ml supa apoi o incalzim usor si o adaugam la restul de supa. Legumele se fierb in apa cu sare dupa care se strecoara si se lasa la scurs.

Taiem cubulete de cascaval. Umplem cojile de ou cu legume fierte si  cubulete de cascaval apoi turnam peste ele supa. Dam cojile de ou astfel umplute la rece pana lichidul se incheaga.

Sursa reteta: www.bucatareselevesele.ro

 


Ouale umplute se servesc pe suport de cascavalalaturi de alte aperitive  la masa de Paste.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...