Oua umplute cu pasta de ciuperci

Ouale se fierb tare, apoi se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se pregatesc albusurile pentru umplere. Se prepara apoi pasta de ciupe

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 150 gr ciuperci
  • 50 gr unt
  • 1 lingura de patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ouale se fierb tare, apoi se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se pregatesc albusurile pentru umplere. Se prepara apoi pasta de ciuperci. Se fierb ciupercile in apa cu sare si cateva picaturi de zeama de lamaie. Se toaca apoi ciupercile foarte marunt si se amesteca cu galbenusurile, unul moale, verdeata tocata, sare si piper dupa gust. Se umplu cu pasta obtinuta albusurile. Acestea se asaza apoi pe un platou, pe pat de salata verde si se decoreaza cu 2-3 galbenusuri trecute prin sita.


Se servesc ca si aperitiv.

Alte aperitive:

Saratele

Ciuperci la cuptor

Chiftele

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...