Oua umplute cu pasta de ciuperci

Ouale se fierb tare, apoi se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se pregatesc albusurile pentru umplere. Se prepara apoi pasta de ciupe

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 150 gr ciuperci
  • 50 gr unt
  • 1 lingura de patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ouale se fierb tare, apoi se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile si se pregatesc albusurile pentru umplere. Se prepara apoi pasta de ciuperci. Se fierb ciupercile in apa cu sare si cateva picaturi de zeama de lamaie. Se toaca apoi ciupercile foarte marunt si se amesteca cu galbenusurile, unul moale, verdeata tocata, sare si piper dupa gust. Se umplu cu pasta obtinuta albusurile. Acestea se asaza apoi pe un platou, pe pat de salata verde si se decoreaza cu 2-3 galbenusuri trecute prin sita.


Se servesc ca si aperitiv.

Alte aperitive:

Saratele

Ciuperci la cuptor

Chiftele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii