Oua umplute cu pasta de unt

Se fierb 6 oua tari, in apa clocotita, timp de 10 minute. Se scurge apa in care au fiert si se acopera cu apa rece. Cind ouale sint reci se taie in ju

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 oua
  • 1 1/2 lingura patrunjel tocat fin
  • 75 gr. unt
  • 2 linguri pesmet
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se fierb 6 oua tari, in apa clocotita, timp de 10 minute. Se scurge apa in care au fiert si se acopera cu apa rece. Cind ouale sint reci se taie in jumatate pe lung cu un cutit foarte ascutit. Se scot ouale din coaja cu ajutorul virfului de cutit si se toaca foarte marunt. Se pun intr-un castron si se amesteca bine cu doua linguri de unt usor incalzit, patrunjel, putin piper, sarea necesara, un ou crud si ½ lingura pesmet. Se umplu cu aceasta compozitie cojile de oua si se presara peste ele putin pesmet, se stropesc cu unt caldut si se dau la cuptor lasind sa se rumeneasca.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...