Oua umplute cu pate Bucegi

Se taie ouale in doua si se scot galbenusurile. Intr-un blender se mixeaza galbenusurile cu pateul de porc, smantana, mustarul si condimentele pana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 persoane: 1 cutie de pate de porc Bucegi de 200 gr 6 oua mari fierte tari 1 lingura de smantana grasa 1 lingura de mustar clasic 1 lingurita de patrunjel verde tocat un varf de cutit de piper negru macinat un varf de cutit de sar

Mod de preparare

Se taie ouale in doua si se scot galbenusurile. Intr-un blender se mixeaza galbenusurile cu pateul de porc, smantana, mustarul si condimentele pana se formeaza o pasta. Se adauga verdeata tocata. Se umplu ouale cu pasta si se orneaza cu feliute de gogosar acru sau castravete murat.


Pofta buna!

Alte retete culinare recomandate

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide