Oua umplute cu pateu de ficat si cu sos de sunca

Se cojesc ouale fierte, se taie in lung in doua si se scot galbenusurile. Se umplu ouale la loc si se acopera cu sosul preparat astfel: se amesteca un

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 1 cutie mica pateu de ficat
  • 25 gr. unt
  • S o s u l: 25 gr. unt
  • 1 lingurita cu virf faina
  • piper
  • 1-2 felii de sunca slaba
  • ¼ pahar vin
  • 1/2 pahar lapte

Mod de preparare

Se cojesc ouale fierte, se taie in lung in doua si se scot galbenusurile. Se umplu ouale la loc si se acopera cu sosul preparat astfel: se amesteca untul cu faina si laptele, sare, piper, se adauga vinul si sunca taiata foarte marunt. Se da 2-3 clocote si se toarna peste oua. Daca mai ramine din umplutura, se formeaza nuci care se asaza linga oua.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...