Oua umplute cu piept de pasare

Se fierbe pieptul de pasare si se da prin masina de tocat. Se freaca tocatura cu galbenusurile fierte tari, se adauga pasta de peste, se pune sare si

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pasare
  • 50 gr. unt
  • 6 galbenusuri
  • o lingurita pasta de peste
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pasare si se da prin masina de tocat. Se freaca tocatura cu galbenusurile fierte tari, se adauga pasta de peste, se pune sare si piper. Se umplu jumatatile de albus, se pun pe platou.
Se acopera cu sos maioneza sau sos tartar

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...