Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua in latime. Se taie foarte putin din capetele rotunde, astfel ca jumatatile de oua sa poata sta in pi
Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua in latime. Se taie foarte putin din capetele rotunde, astfel ca jumatatile de oua sa poata sta in picioare ca niste paharele. Se trec galbenusurile prin masina de tocat, impreuna cu o franzela inmuiata in lapte si stoarsa bine, si cu una sau doua sardele de Lissa spalate si curatate de oase. Se freaca toate la un loc cu o bucatica mica de unt proaspat, se mai adauga patrunjel taiat fin, putin piper si sare daca mai trebuie. Se umplu ouale cu acest amestec. Umplutura ramasa se subtiaza cu putina smantana si se pune intr-o farfurie ce merge la foc, unsa cu unt; deasupra se aseaza ouale frumos si se presara pesmet fin si cateva bucatele mici de unt. Se acopera cu o hartie unsa cu unt, ca sa nu se innegreasca pesmetele si se da la cuptor, la foc potrivit.
Se servesc calde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa